1500 de mărțișoare pentru viață

Arhiepiscopia Iașilor Februarie 15, 2021

Mărțișoarele sunt din lemn, fetru sau croșetate. Cele din lemn sunt pictate sau realizate prin tehnica decoupage, de către mamele voluntare ale departamentului. Tematica este diversă: flori, instrumente muzicale, fluturași, copilărie și maternitate, și permite cumpărătorilor să dăruiască aceste mărțișoare prietenilor, mamelor, învățătorilor sau colegilor de clasă.

„Am deschis acest magazin caritabil online pentru a ne susține activitatea noastră misionară și socială. Ne propunem să vindem produse care să transmită mesaje frumoase: bucurie, empatie și dragoste față de beneficiarii noștri. Un exemplu concret este realizarea acestor 1500 de mărțișoare de către mamele care se află acasă, în concediul de creștere a copilului, pentru femeile care trec printr-o criză de sarcină și pentru mamele care au născut mulți copii. Fiind mame, înțeleg cât de important este să îți fie cineva alături când te simți singură, să ai resurse financiare și materiale pe care să le asiguri unui copil când vine pe lume. Aceste mărțișoare sunt un bine comun atât pentru noi, pentru mamele care le-au realizat, cât și pentru mamele care vor fi ajutate prin vânzarea lor”, ne-a declarat Ioana Dumitrașcu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita.

În cadrul magazinului pot fi achizionate și alte produse: cărți pentru copii, felicitări aniversare sau pentru botez, lumânări parfumate, sacoșe personalizate.  

Mai multe detalii despre direcțiile de activitate, programele și proiectele desfășurate puteți găsi pe provitaiasi.ro si pe pagina de facebook Pro Vita Iași. (Maria Ioana Dumitrașcu, referent Pro Vita Iași)

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri